Oplossing

Visitor & Event Analytics

Visitor & Event Analytics

Visitor & Event Analytics biedt inzichten in de bezoekers van een specifiek evenement of specifieke locatie, binnen een welbepaalde periode, binnen de portal. Verrijk uw inzichten met kenmerken inzake herkomst en profiel om uw marketing- en business behoeften voortdurend te optimaliseren.

Bij bepaalde gelegenheden kan het zijn dat u het bestek waarbinnen bezoekers worden gedetecteerd, verder wenst te optimaliseren. We beschikken nu over bijkomende technologie om een preciezere profilering mogelijk te maken. Neem gewoon contact op met ons salesteam voor meer informatie.

  • Hoeveel personen een gebied bezoeken
  • Herkomst en profiel van de bezoekers
  • Duur en frequentie van het verblijf

De parameters van het rapport definiëren die het best aan uw behoeften beantwoorden

In 3 makkelijke stappen selecteert u een specifiek gebied of locatie; u kiest de relevante periode (tot 3 maanden voordien) en het detailniveau waarmee bezoekersprofielen moeten worden geanalyseerd.

Data stories en inzichten voor alle business behoeften

Het rapport omvat een gebruiksklare globale samenvatting, meer details op expertniveau en diverse opties om dieper te boren in de inzichten. Zowel voor wie voor het eerst met gegevens omgaat als voor de datawetenschapper: de inzichten zijn voor iedereen nuttig.

De bezoekersgegevens online meer in detail analyseren.

U zult het aantal bezoekers en hun gedrag kunnen nagaan, te weten komen van waar ze afkomstig zijn, en binnen elke groep dieper kunnen boren en hun evolutie in de tijd volgen. Deze krachtige tool laat u toe de effectiviteit van uw campagne-inspanningen te analyseren en te optimaliseren.

De filters gebruiken om in te zoomen op de periode, de herkomst of het profiel

U kiest simpelweg bepaalde uren of dagen binnen een periode, een specifieke herkomst of enkel de bezoekers die niet overnachten. Op die manier zult u elke subgroep of potentiële opportuniteit beter begrijpen.

Afwijkingen binnen een rapport en t.o.v. andere rapporten analyseren

Door de verschillen in unieke bezoekers volgens herkomst en profiel voor geselecteerde periodes of locaties te analyseren, kunt u uw inzichten finetunen, en bijvoorbeeld de beste plaats vinden om een winkel te openen. Deze informatie hebt u altijd binnen handbereik.

De datasets om de gegevens verder te analyseren downloaden

We willen het voor u eenvoudig maken om onze Location Insights met uw eigen gegevens te combineren, zodat u uw inzichten verder kunt verbeteren.

We willen graag de tijd om een voorstel op maat van uw bedrijf voor te bereiden, gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Demo Report

Wilt u graag dieper op de zaken ingaan?

Ontdek ons demo report

Nieuws

14.12.2017

ICT Personality of the Year 2017 over big data Lees meer

12.01.2017

Wat weet u over de Boekenbeurs dankzij MyAnalytics? Lees meer

29.12.2016

IoT & big data: van droom tot realiteit dankzij cocreatie Lees meer