PROXIMUS MYANALYTICS Nieuws
06.01.2017

Ervaar het Proximus MyAnalytics portaal met een demo-report

door Proximus Analytics

Ontdek welke rapporten u helpen met uw beslissingen

Demo report Brussels centre  - 15 & 16 oct. 

Wij hebben voor u een rapport gemaakt zodat u zelf direct het portaal kunt ervaren en evalueren welke rapporten voor u relevant zijn. Ervaar het demo report hier. 

  • Blader door dit rapport om te leren hoeveel unieke bezoekers gezien zijn in het geselecteerde gebied en de periode en ontdek waar de bezoekers vandaan komen en hoe ze worden gecategoriseerd. Gebruik de filters in de header om op een bepaalde periode te zoomen of om bezoekers op basis van oorsprong of profiel te selecteren.
  • De gerapporteerde getallen zijn benaderingen. Waardes lager dan ±30 unieke bezoekers worden niet gerapporteerd omwille van privacy redenen.

Met onze location insights producten gebaseerd op geanonimiseerde mobiele network data kunnen we uw traditionele markt onderzoek verrijken. Ervaar hier het demo report!

Binnen Proximus zijn wij gespecialiseerd in big data en location insights. Wij streven er na om voor verschillende organisaties waarde te creëren met het leveren van location insights producten, near real-time location based services en services volledig op maat van de klant. 

Proximus Analytics, Big Data & Location Insights Team