19.07.2018

You did us proud Red Devils!

by Proximus Analytics

Football fever certainly struck Belgium this World Cup, with every corner of the country getting behind the Red Devil’s incredible campaign. With the official welcoming parade held in central Brussels on Sunday 15 July, we took a closer look using the Proximus MyAnalytics Visitor report.

Learn More
14.12.2017

ICT Personality of the Year 2017 over big data

by One magazine

Een explosieve complexiteit en het toenemende besef dat data op zich waardevol zijn. Daar gaat het om volgens big data-expert Felix Van de Maele, CEO Collibra en ICT Personality of the Year 2017.

Learn More
10.03.2017

Intelligente transportsystemen voor een duurzame mobiliteit

by One magazine

Een consortium van Belgische bedrijven en Vlaamse overheidsinstanties werkt de komende 3 jaar aan een project rond big data dat ons transportnetwerk veiliger en duurzamer moet maken. Op termijn moet ‘CITRUS’ de verkeersveiligheid verhogen, de CO2-uitstoot verlagen en de mobiliteit bevorderen.

Learn More
12.01.2017

Wat weet u over de Boekenbeurs dankzij MyAnalytics?

by One magazine

wat-weet-u-over-de-boekenbeurs-dankzij-myanalytics wat-weet-u-over-de-boekenbeurs-dankzij-myanalytics Wie waren die bezoekers precies en waar komen ze vandaan? 65.000 titels te koop, 2.000 signeersessies, 300 lezingen en 150.000 bezoekers. De 80ste editie van de Boekenbeurs in Antwerpen was een …

Learn More
29.12.2016

IoT & big data: van droom tot realiteit dankzij cocreatie

by One magazine

De evolutie van het Internet of Things en big data gaat bliksemsnel, de mogelijkheden en uitdagingen voor ondernemingen worden steeds reëler. Het Think Things 2016-event bood een moment van inspiratie en visie voor meer dan 250 deelnemers.

Learn More
28.12.2016

De uitdaging is niet (meer) data, maar informatie genereren

by One magazine

de-uitdaging-is-niet-meer-data-maar-informatie-genereren de-uitdaging-is-niet-meer-data-maar-informatie-genereren Think Things event: devoted to IoT & Analytics Het jaarlijkse Think Things evenement is de noodzakelijke samenkomst voor klanten en partners van Proximus voor wie de verbetering van …

Learn More
19.08.2016

Small Data – The Tiny Clues that Uncover Huge trends

by One magazine

Martin Lindstrom is een wereldwijd gerenommeerde marketeer die al een zestal bestsellers schreef over de mechanismen die consumenten aanzetten tot het kopen van spullen. Zijn bekendste werken zijn ‘Buyology’, ‘BrandSense’ en ‘Brandwashed’. De Deen is een graag geziene gast in het sprekerscircuit en schrijft columns voor onder meer Time Magazine en Harvard Business Review.

Learn More
30.07.2016

Via Proximus Analytics uw eigen rapport creëren

by One magazine

via-proximus-analytics-uw-eigen-rapport-creeren via-proximus-analytics-uw-eigen-rapport-creeren via-proximus-analytics-uw-eigen-rapport-creeren Verbeter het zicht op uw klanten of bezoekers Hoe kunt u weten of uw winkel zich op een goede locatie bevindt? Waar komen de bezoekers van uw evenement …

Learn More
20.05.2016

Z-Smart Cities: slimme steden van België in beeld

by Proximus Analytics

Z-Smart Cities, een 10-delige tv-reeks, liep tot 2 april op Kanaal Z en is nog steeds online te bekijken. De reportages tonen nieuwe technologieën en slimme toepassingen die de mobiliteit, veiligheid, levenskwaliteit en dienstverlening voor burgers helpen verbeteren. De reeks reikt een pak ideeën en mogelijkheden aan voor beslissingsnemers van zowel de grotere steden als van de kleinere gemeenten.

Learn More
18.04.2016

Herman Konings over het bedrijf van morgen

by One magazine

Wilt u dat uw bedrijf het morgen even goed doet als vandaag, dan moest u gisteren al voorbereid zijn. Wij vroegen trendwatcher Herman Konings welke consumententrends hij in de zeer nabije toekomst ziet doorbreken, zodat uw bedrijf klaar is voor de consument van morgen.

Learn More
28.08.2015

Open Data: een ambitieuze federale strategie

by One magazine

De federale ministerraad heeft het licht op groen gezet voor een ambitieuze federale open-datastrategie. Openheid van overheidsdata is voortaan de regel. Een belangrijke stap op weg naar een slanke, efficiënte en moderne overheid.

Learn More
01.06.2015

Toerisme haalt nieuw inzicht uit mobiele telefoongegevens

by One magazine

Waar komen toeristen vandaan, hoelang blijven ze en waar gaan ze aansluitend naartoe? Westtoer, visit.brussels en Toerisme Vlaanderen brachten gegevens in kaart door telefoons van toeristen te traceren tijdens 3 proefprojecten rond mobile location services.

Learn More
17.03.2015

“Op weg naar zelfrijdende bulldozers”

by One magazine

Komatsu Europe gebruikt ICT om off-road machines te ontwikkelen en om processen te verbeteren en te versnellen. CIO Chris Borremans surft daarbij op het evenwicht tussen de vraag naar innovatie en het eerder traditionele karakter van de markt.

Learn More