Sector

Slimme Steden

Slimme Steden

Als lokale, regionale of nationale overheid moet u de belangen van een brede waaier van stakeholders ondersteunen om steden of regio's succesvoller te maken. U wilt graag inzicht verwerven in het aantal bezoekers aan evenementen, toeristische attracties of winkelcentra, zodat parkeergelegenheid, openingsuren en retail aanbiedingen kunnen worden geoptimaliseerd. Door de bewegingen van mensen te begrijpen, kunt u mobiliteitsproblemen oplossen en ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt op evenementen of openbare plaatsen.

  • Waar komen de huidige bezoekers vandaan? Hoe lang blijven ze en hoe kunnen we evenement- en toeristische organisaties ondersteunen om meer bezoekers aan te trekken?
  • Hoe verplaatsen mensen zich van en naar de stad, wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we de toegankelijkheid verbeteren?
  • Wat is het aantrekkingsgebied voor retailers en hoe kunnen we in het stadscentrum een levendige lokale handel ondersteunen?
  • Hoe kunnen we (grotere) bewegingen van mensen monitoren en verzekeren dat bezoekers en burgers zich in mijn stad of regio veilig kunnen voelen?
  • Hoe kan ik de economische waarde van mijn bezoekers laten gelden om sponsors van evenementen en andere investeerders aan te trekken?

Bekijk onze oplossingen voor deze industrie

Visitor & Event Analytics

Verzamel geaggregeerde informatie elk type bezoeker van een gebied. Het kan hierbij gaan om deelnemers aan een evenement, shoppers of toeristen.

Lees meer

Journey Analytics

Verzamel bijkomende informatie over de trajecten van mensen binnen, doorheen of rond uw interessegebied.

Lees meer

Mobility Analytics

Begrijp verkeersstromen door de kracht van geconnecteerde voertuigen te benutten om het verkeer de klok rond te monitoren.

Lees meer

Crowd Management

Geaggregeerde realtime-informatie verzamelen binnen nationale en internationale mensenmassa's binnen een bepaald gebied in België.

Lees meer

Nieuws

14.12.2017

ICT Personality of the Year 2017 over big data Lees meer

10.03.2017

Intelligente transportsystemen voor een duurzame mobiliteit Lees meer

29.12.2016

IoT & big data: van droom tot realiteit dankzij cocreatie Lees meer