Reikwijdte en beperking van de portal

Onze analyseoplossing slaat op de volledige Belgische bevolking en alle internationale bezoekers in België. Omdat Proximus geen klanten van andere operatoren kan monitoren, gebruiken we algoritmes en een extrapolatiemodel om aan te vullen wat we op ons netwerk kunnen zien (we hebben een marktaandeel van ca. 40%, wat een betrouwbare basis vertegenwoordigt).

Jawel, we detecteren buitenlandse bezoekers die ons mobiele netwerk gebruiken. We maken een raming van de buitenlandse bezoekers die ons netwerk niet gebruiken aan de hand van algoritmes gebaseerd op het marktaandeel van 40% van Proximus.

Neen, voor buitenlandse bezoekers rapporteren we op het niveau van het land.

Momenteel zijn onze rapporten gebaseerd op ons draadloos netwerk. Dit metingsniveau is niet accuraat genoeg om te rapporteren op het niveau van een straat of winkel. De toekomst heeft echter nog mooie evoluties in petto.

Jawel, dat kunnen we doen. Deze oplossing noemen we Journey Analytics. Hierbij rapporteren we over geaggregeerde verplaatsingen tussen twee of meer punten waar bezoekers verblijven.

Jawel, onze rapporten bevatten informatie over het aantal unieke bezoekers en het aantal bezoeken.

Dat kunnen we doen, maar enkel als we meer dan 30 personen van een bepaald land zien. Deze aggregatie per groep van 30 personen wordt gebruikt om de privacy te waarborgen.

Op de portal bieden we een historiek van minstens 3 maanden. Wenst u verder terug te gaan in de tijd, dan kunt u ons contacteren.

Neen, dat kunnen we niet, omdat we de gebruikersinformatie anonimiseren en we geen individuele gegevens gebruiken.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen hebt